EVELINA PALACE

Bansko, Bulgaria

Descriere hotel: Este situat intr-una dintre cele mai frumoase locatii ale statiunii, pe malul vestic al raului Glazne, la 800 m distanta de Gondola si aproximativ 200 m distanta de centrul statiunii Bansko. Hotelul a... Citește mai mult

Pentru a afla ofertele și disponibilitatea, configurează-ți vacanța folosind butonul Verifică Datele. Pentru a continua cu rezervarea, apăsați butonul Rezervă Acum.

Oferte Disponibile


EVELINA PALACE

EVELINA PALACE

Transport individual
Preț final 2 adulți, 4 nopți,
22.12.2017-26.12.2017
Tip camera Tip masa Pret Selecteaza oferta
Standard
La cerere
Mic dejun
231,00 €
Servicii incluse:
  • 4 nopti cu mic dejun
Prețul nu include:
  • Transport;
  • Asigurare medicala / storno;
  • Cina festiva de Craciun 30 euro/pers.
Condiții plata: Avans 50% la confirmarea rezervării

Descrierea Hotelului

Este situat intr-una dintre cele mai frumoase locatii ale statiunii, pe malul vestic al raului Glazne, la 800 m distanta de Gondola si aproximativ 200 m distanta de centrul statiunii Bansko. Hotelul a fost construit in anul 2006, are o singura cladire, 3 etaje, 1 lift si 47 de camere in total.

Bansko

Descrierea Hotelului

Este situat intr-una dintre cele mai frumoase locatii ale statiunii, pe malul vestic al raului Glazne, la 800 m distanta de Gondola si aproximativ 200 m distanta de centrul statiunii Bansko. Hotelul a fost construit in anul 2006, are o singura cladire, 3 etaje, 1 lift si 47 de camere in total.X

Configurează-ți vacanța!

Pentru a afla ofertele și disponibilitatea folosiți butoanele Confirmă Datele sau Trimite Solicitarea. Pentru a continua cu rezervarea online, apăsați butonul Rezervă Acum.